Figgjo

https://www.figgjo.com/

Figgjo AS er en norsk porselensprodusent lokalisert på Figgjo utenfor Sandnes. Bedriften har eksistert i over 80 år og produserer porselen med prisbelønnet design til profesjonelle kjøkken verden over.

Utvalgte produkter - se alle i nettbutikken

Figgjo
Bolle Pax Figgjo 6919HH 5x01 50cl Ø140mm Oliven Porselen

Figgjo Pax er en funksjonell serie som er enkel å dekke med, praktisk når mye skal serveres til mange, og som fint kan kombineres med andre serier fra Figgjo. Det mest iøynefallende ved Pax-serien er den karakteristiske kanten. Tallerkenene har ingen fane, men en bred, vinklet kant, noe som gir en rå og distinkt look. Den myke overgangen fra kant til spiseflate gir en spennende og innbydende spiseopplevelse.

175.5

Eks. mva.

Inkl. mva. 219.375

Figgjo
Tallerken flat Aura Figgjo 9063HH Ø195mm Hvit Porselen

Figgjo Aura er inspirert av det enkle og solide formspråket fra oldtidens arketypiske tallerkener, og kombinerer subtil eleganse med funksjonalitet. Den karakteristiske designen skaper en illusjon om at tallerkenene “flyter” over bordet, og setter på den måten et rituelt preg på måltidsopplevelsen.

204.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 255.000

Figgjo
Tallerken flat Flom Figgjo 5563HH 7x11 H22 Ø200mm Brun dekor Porselen

Figgjo Flom har et naturlig og flytende uttrykk som utfordrer den ambisiøse kokken og gir serveringen en ekstra dimensjon. Figgjo Flom dekoreres for hånd og det flytende brungrå mønsteret vil derfor være forskjellig fra tallerken til tallerken – noe som understreker naturligheten i det sterke men avdempede uttrykket. Design: Constance Gaard Kristiansen, Eli Oftedal Sømme og Tonje Sandberg. Figgjo AS er en trendsettende porselensprodusent for det profesjonelle kjøkken. Alle produktene fra Figgjo er i vitroporselen og alle runde tallerkner har 5 års kantskadegaranti (unntatt Front Dining). Figgjo er kjent for høy kvalitet hva gjelder slitestyrke, funksjonalitet og innovasjonsevne, bekreftet gjennom en rekke designutmerkelser i Norge og utlandet.

112.5

Eks. mva.

Inkl. mva. 140.625

Figgjo
Tallerken flat Grad Figgjo 2713HH Ø320mm Hvit Porselen
142.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 177.500

Figgjo Frame - NYHET