• Landsdekkende distribusjon
  • Rask levering av storkjøkkenutstyr

Culina - ledende leverandør til proffmarkedet

Med 7000 lagerførte varer og 20000 i sortiment har vi noe for alle kjøkken og serveringssteder. Vil du handle privat? Se sortiment og priser på Nettbutikk privat. 👩‍🍳🍽️ 🥰

Produkttips
Serier
Nyheter
Kampanjer
Personlige favoritter

God kjøkkenøkonomi med Isi Espuma

Leter du etter verktøy som kan gi deg valuta for råvare-pengene så er en god espumaflaske verdt å se nærmere på. Noen kaller den kremblåser, andre soda siphon eller bare Isi. Den kommer i flere størrelser, i thermoflaske og løse deler kan kjøpes separat. Dette er verktøyet som tryller frem 50 porsjoner fra 1 liter råvare. Sånt blir det besparelser av. 

Isi Espuma komplett 

Isi Espuma komplett leveres med alle nødvendige deler, med unntak av patroner som må kjøpes ved siden av. Isi Espuma komplett har vi i 0,5 liter og 1 liter. Alle deler går i oppvaskmaskin, og alle deler kan kjøpes løse. Særlig pakning er en del som lett kan bli borte, men fortvil ikke. Du kan skaffe ny pakning, uten å kjøpe alt nytt. Ønsker du tilleggsutstyr finnes det diverse munnstykker som brukes ved dekor, pynt eller fyll. 

 

Isi Espuma ThermoWhip

Med ThermoWhip har du i tillegg hold varm funksjonen, og kan lage klar base dagen før, varme opp, og servere gjesten varm saus, suppe, skum eller annet ved bordet. Ordinær espuma tåler også oppvarming, men den har ikke dobbel vegg. 

Her kan du lage basen til en deilig saus og legge alt i varmeskapet, mens kjøkkenassistenten kan gjøre andre prepareringsoppgaver enn å piske saus. Man kan få opptil 50 porsjoner med bernaise fra 1 liters base på en espumaflaske. 

 

Oppskrifter

Det er heller fantasien som setter grenser for hva man kan lage med hjelp fra Isi Espuma, men tommelfingelregelen er at basen ikke bør være for tykk, eller med fast mat i. Det er fordi det vil tette igjen åpningen. Så bruk silen som hører til, og ta med deg smaken. På hjemmesiden til Isi, isi.com, finner du en rekke videoer som viser bruk, oppvasksinstruksjon og annet. Det er også en rekke oppskrifter, som er vel verdt et forsøk. 

 

Ønsker du mer informasjon?

Vi har mange flinke kokker i vårt salgskorps, og mange har gått på kurs for å lære mer om Isi og hva man kan bruke den til. 

Ikke nøl med å ta kontakt om du er nysgjerrig på dette fantastiske verktøyet.