Fresquito velger Bonna

Fresquito er en ny tapasbar og restaurant for deg som er glad i det spanske kjøkkenet. Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen i Bergen, med utgang rett til fisketorget. Før åpning hjalp Cassandra fra Culina Bergen, restaurantsjef Giovanni Sánchez og Cristian Ponce, med blant annet kjøkkenutstyr og inspirasjon til dekketøy for å underbygge atmosfæren de ønsket å formidle. Hun har også tatt en prat med dem for å høre mer om hva de har tenkt og hvordan det er å samarbeide med Culina.

Hadde du kjennskap til Bonna fra før?

Ja, det hadde jeg. I min første restaurant hadde vi servise fra Bonna.

 

Hvilke serier valgte dere, og hvorfor?

Valget falt på seriene Ore Tierra og Ore Mar fordi fargene er perfekte og virkelig fremhever rettene våre slik vi ønsker. Det er en rustikk look som matcher interiøret og atmosfæren i restauranten. 

 

Hva syns dere om utvalget Bonna kan levere?

Bonna har et stort utvalg av produkter, så jeg er veldig fornøyd med muligheten til å mikse og matche ulike typer tallerkener til vårt konsept. 

 

Hadde dette brede utvalget en påvirkning på valget av porselen?

Absolutt! Dette er kvalitet! Disse produktene tåler mye og levetiden er lang i motsetning til mye annet.

 

Kan dere si noe om hvordan det er å samarbeide med Culina?

Opplever dere oss som leveringsdyktige og inspirerende?

Det er alltid inspirerende å jobbe med Culina. Det er god service og god kommunikasjon, og de er alltid på plass når vi trenger dem. Det er også viktig for oss at når man bestiller man en lagervare kommer det alltid raskt!

 

 

Se vårt utvalg av Bonna varer her