• Landsdekkende distribusjon
  • Rask levering av storkjøkkenutstyr

Culina - ledende leverandør til proffmarkedet

Med 7000 lagerførte varer og 20000 i sortiment har vi noe for alle kjøkken og serveringssteder. Vil du handle privat? Se sortiment og priser på Nettbutikk privat. 👩‍🍳🍽️ 🥰

Tips og råd
Serier
Nyheter
Kampanjer
Personlige favoritter

Uniformer til både kokk, servitør og sykepleier

Uniformer har vært brukt i alle tider, og er en viktig del av det å føle samhold, felleskap og trygghet. En uniform samler en definert gruppe, enten de er leger, sykepleiere, servitører eller kokker. De gjør det lett for alle å se at her er det noen som hører sammen. 

Uniformen - en del av tryggheten

Når man har på seg en uniform viser man verden at man er en del av en gruppering. En gruppering med et likt kompetansegrunnlag og like roller. Det blir forutsigbart og trygt for både de som bærer uniformen, og for dem som skal forholde seg til de uniformerte. 

 

Klær til kokk og servitør

I mange år var bekledning av kokk og servitør relativt konservativt, med hvite kokkejakker, hvite forstykker og sorte og hvite servitørklær. De siste årene har det kommet et mye bredere utvalg, både i farger og materialer, noe som gjør det mye enklere å tilpasse uniformene til det enkelte steds identitet. 

 

Uniformer til helsearbeidere

Culina samarbeider med Segers - som er en ledende aktør innen bekledning til både kokk, servitør, resepsjonist og sist, men ikke minst - helse. Driver du et aldershjem, en omsorgsbollig eller annen institusjonstype der det er naturlig å bruke uniform skal du vite at det også er noe du kan handle fra oss i Culina. Da kan du ha lik uniform eller like uniformselementer på hele staben din. Det bidrar til fellesskapsfølelsen blant de ansatte, og gir signaler til pasienter og pårørende om samhold. Se sortimentet på helseuniformer her, og ta kontakt med oss i Culina for spørsmål om priser og leveringstider.