Culina - ledende leverandør til proffmarkedet

Med 7000 lagerførte varer og 20000 i sortiment har vi noe for alle kjøkken og serveringssteder. Vil du handle privat? Se sortiment og priser på Nettbutikk privat. 👩‍🍳🍽️ 🥰

Tips og råd
Serier
Nyheter
Kampanjer
Personlige favoritter
3162x2528

Tre ting å tenke på før innkjøp av kjøkken og serveringsutstyr

Enten du skal pusse opp, bare bytte ut eller begynne helt fra start, så er det mye som må huskes på når et kjøkken eller serveringssted skal utstyres. Her gir vi deg tre tips til ting du bør ta stilling til før innkjøpet.

Hva skal du lage?

Hos Culina finner du en rekke forskjellige kjøkkenmaskiner til ulikt formål. Ved første øyekast kan mange av maskinene virke fryktelig kostbare, men dette er investeringer som vil gi avkastning i form av både hms og effektiv bruk av tid. Du har flotte maskiner som kan stå og bearbeide smeter, iskrem, sauser etc mens kjøkkenpersonalet prepper annen mat, og dermed bruker mindre tid totalt sett. Lurer du på om det finnes en maskin som kan frigjøre tid på ditt kjøkken, snakk med din Culinaforhandler og få gode råd!

 

Robot Coupe
Food Processor R201 XL Robot Coupe Plast B280 D220 H495 mm
11610.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 14512.500

ELEKTRISK KJØKKENUTSTYR
Multifunksjonsmaskin R51A Staff Ice
før kr 93045.0
65131.5

Eks. mva.

Inkl. mva. 81414.375

Varimixer
Bjørn mikser 20L Kodiak Bear Gulvmodell med hjelpetrekk og tralle Stål B624 D792 H1367
72165.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 90206.250

Pris, kvalitet eller ja, takk, begge deler?

Man er alltid ute etter å betale så lite som mulig, for så mye som mulig, men den første prisen du ser viser sjelden hele bildet. I Culina forsøker vi å tilby varer som både har en fornuftig pris, og en kvalitet som møter kravene i det profesjonelle kjøkken. 

 

Informasjon

Uansett hva slags sted du driver vil informasjon aldri slutte å imponere. Kortreiste råvarer med egennavn og historier selger som bare det, og om du i tillegg kan gi informasjon om matsikkerhet, fabrikkrevisjoner og etisk handel av utstyret du har brukt til å lage maten med, vil dette imponere enhver gjest. Alle varene til Culina har samsvarserklæring, og er i tråd med matkontaktforskriften. I tillegg jobber Culina aktivt med etisk handel og følger opp alle leverandører med krav om dokumentasjon, og i mange tilfeller også fabrikkrevisjoner. Og i de tilfeller feil eller avvik oppdages samarbeider vi med leverandøren om utbedring heller enn å avslutte handelsforholdet.