Culina - ledende leverandør til proffmarkedet

Med 7000 lagerførte varer og 20000 i sortiment har vi noe for alle kjøkken og serveringssteder. Vil du handle privat? Se sortiment og priser på Nettbutikk privat. 👩‍🍳🍽️ 🥰

Tips og råd
Serier
Nyheter
Kampanjer
Personlige favoritter
5105x3214

Lekkert til restaurantbordet

I Culina sitt sortiment har vi et bredt utvalg av tallerkener og annet dekketøy til restauranten, enten du driver fine dining, burgersted, bistro eller et sted med mye sharingretter. Har du vansker med å finne frem i jungelen av varer er det alltid mulig å ta kontakt med din Culinaforhandler for råd og veiledning. 

Å finne lekkert servise til restaurant er som å finne riktig lerret til en kunstner. Maten har alltid hovedrollen, men serviset og serveringen skal løfte opplevelsen til de høydene maten fortjener.

Da er det mye å velge i, og mye å la seg inspirere av.

 

Asymetri

Ved å velge asymetrisk dekketøy skapes det umiddelbar spenning for gjesten, og det er utfordrende for kokken å legge opp maten så den fremstår balansert og delikat. En asymmetrisk tallerken kan gi kokken både inspirasjon og frustrasjon - alt ettersom. I vårt sortiment finner du en rekke lekre asymmetriske deler. 

Det rene og hvite

Med hvitt servise er du alltid trygg - så og si all mat passer på hvit bakgrunn, og valgmulighetene er mange. Runde, dype, flate, firkantet, med og uten fane. Store eller små. I vårt sortiment finner du hvite tallerkener i alle prisklasser og størrelser.

Vakkert og vågalt med farger

Farger kan drepe eller løfte en rett - avhengig av belysning og råvare. Så tenk gjennom spesielt belysningen før du velger fargen, og når det er gjort er det bare å kose seg med fargevalget. I Culina sitt sortiment finner du et bredt spekter med farger, både rene farger, flerfargede produkter og mye med "reaktiv glasur" som betyr at ingen tallerken er lik den neste. 

Mørkt og mystisk

Med mørke serveringsdeler skaper du en mystisk og magisk bakgrunn for maten du serverer. Det kan være enten helt sort, brunt eller mørke grønt. Vi har mye lekkert å velge i hvis du tør å gå den veien

Flerfarget og spesiell

En tallerken trenger ikke være ensfarget og stram, den kan fint være med flere farger, ha kontraster i kanten, eller fremstå som "spettet". Eller det kan være med relieff i fanen for å skape et spill.

Under er det et lite utvalg av produkter vi har som er egnet på restauranter, ellers finner du hele sortimentet vårt i nettbutikken. Nøl ikke med å kontakte din lokale Culinaforhandler om du ønsker hjelp til å velge eller finne riktig servise til ditt sted.

Ariane
Tallerken dyp Botanic Grønn dekor 90cl D51 Ø250 mm Porselen
173.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 216.250

Tallerken Isumi Presentation Blå/Grå L260 B210 H83 mm Porselen
710.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 887.500

ConGusto
Tallerken Aura Gourmet Hvit 45cl Ø300 mm Porselen
188.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 235.000

Cookplay
Tallerken Yayoi matt Hvit L260 B245 H40 mm Porselen
199.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 248.750

ConGusto
Asjett Amami ConGusto Sort/Grønn Ø175 mm Keramikk
65.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 81.250

Ariane
Tallerken dyp Peel Skifer 1,1liter Ø250 mm Porselen
190.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 237.500