4712x3501

Grytebrød

Har du laget brød i gryte før? Surdeigsbrød eller no-knead-bread som det også kalles kan være en tålmodighetsprøve, men resultatet er et luftig og saftig brød med en deilig sprø skorpe.

Prøv for eksempel denne oppskriften fra Tine. Her må deigen heve i 12-18 timer, men i gjengjeld er oppskriften eltefri og svært enkel å få til.

 

Eltefritt brød bør stekes i støpejernsgryte for best mulig resultat. Se vårt utvalg av støpejern her

Staub
Gryte oval Staub 0,25liter Ø110mm Rød Støpejern
597.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 746.250

Staub
Gryte rund Staub 6liter Ø280mm Kanel Støpejern
2391.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 2988.750

Staub
Gryte rund Staub 1liter Ø180mm Sennep Støpejern
1376.0

Eks. mva.

Inkl. mva. 1720.000