Culina - ledende leverandør til proffmarkedet

Med 7000 lagerførte varer og 20000 i sortiment har vi noe for alle kjøkken og serveringssteder. Vil du handle privat? Se sortiment og priser på Nettbutikk privat. 👩‍🍳🍽️ 🥰

Tips og råd
Serier
Nyheter
Kampanjer
Personlige favoritter
2829x1873

Etisk handel

Etisk handel innebærer at bedrifter bidrar til å forbedre arbeidsforhold og miljø i leverandørkjeden. Dette gjør vi ved å ha et tett samarbeid med våre leverandører og kunder.

Culina, Enor og Bunzl ønsker å bidra til å forbedre arbeids- og miljøforhold i våre leverandørkjeder, og har utarbeidet retningslinjer for etisk handel. Retningslinjene er forankret i internasjonalt anerkjente FN- og ILO-konvensjoner, ISO-standarder, og nasjonal lovgivning som norske forskrifter og EUs lover for matsikkerhet. Retningslinjene dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø, og må aksepteres av Culina-kjedens hovedleverandør som en del av leverandøravtalen.

 

Vårt ledelsessystem, som er sertifisert av det Norske Veritas i henhold til kravene i ISO 9001, dokumenterer at vi er gyldige for leveranse av storkjøkkenutstyr.

 

Les mer > Hva er miljøstyring ISO 9001