Culina - ledende leverandør til proffmarkedet

Med 7000 lagerførte varer og 20000 i sortiment har vi noe for alle kjøkken og serveringssteder. Vil du handle privat? Se sortiment og priser på Nettbutikk privat. 👩‍🍳🍽️ 🥰

Tips og råd
Serier
Nyheter
Kampanjer
Personlige favoritter

Etisk handel

Etisk handel innebærer at bedrifter bidrar til å forbedre arbeidsforhold og miljø i leverandørkjeden. Det gjør vi ved å ha et tett samarbeid med våre leverandører og kunder.

Enor og Culina ønsker å bidra til å forbedre arbeids- og miljøforhold i våre leverandørkjeder, og har utarbeidet retningslinjer for etisk handel. Retningslinjene er forankret i internasjonalt anerkjente FN- og ILO-konvensjoner, ISO-standarder, og nasjonal lovgivning som norske forskrifter og EUs lover for matsikkerhet. Retningslinjene dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø, må aksepteres av Culina-kjedens hovedleverandører som en del av leverandøravtalen.

 

 

Arbeidet med systematiske fabrikkrevisjoner ble i 2019 trappet opp i samarbeid med kolleger i Bunzl Shanghai som har god kompetansen på lokale forhold og regelverk. Les mer i konsernets Bærekraftrapport.

Samfunnsansvar er en integrert del av Culina innen tre fokusområder; etisk handel, matsikkerhet og miljø.

Lær mer om hva vi gjør innen Matsikkerhet eller Miljø.