Om Culina
Culina - storkjøkkenutstyr i den gode smaks tjeneste

Culina er en av Norges ledende leverandører av utstyr til det profesjonelle storkjøkken. I Culinas varekolleksjon finner du det beste innen hotell- og restaurantporselen, vinglass og andre drikkeglass, bestikk, serveringsutstyr, barutstyr, gryter, kjeler, kasseroller og panner, kjøkkenredskaper, rengjøring, elektrisk kjøkkenutstyr og kokkeklær. Hele sortimentet ser du i produktmenyen til venstre, eller oppe til høyre hvis du bruker mobiltelefon.
Ta kontakt med en av våre dyktige forhandlere som står klar til å hjelpe deg med storkjøkkenutstyr i ditt distrikt. Kontaktinformasjon finner du under Kontakt oss i menyen over. Eller gå rett på sak, bli kunde
 i vår nettbutikk og kjøp kjøkkenutstyret ditt på nett. Last ned brukerveiledning Slik bruker du culina.no

Culinas mål er å være en god samarbeidspartner for store og små serveringssteder i Norge: restauranter, hotellkjøkken, kaféer, barnehager, skoler, kantinekjøkken, institusjonskjøkken og andre serveringssteder. Vi er opptatt av restaurantutstyr med god design og funksjonalitet, og jobber hardt for å tilby deg det beste enten du trenger et spesielt porselensservise med dekor, et flott restaurantglass eller et enkelt og sterkt drikkeglass.

Våre 11 forhandlere i Norge sørger for nærhet til deg som kunde. Over 7 000 produkter er lagerført hos Culinas sentrallager på Vøyenenga i Bærum. Effektive distribusjonssystemer gir raske leveranser uansett hvor i lander du holder til! 
Samfunnsansvar i Culina

I Culina definerer vi samfunnsansvar som en langsiktig forpliktelse til å lykkes forretningsmessig gjennom arbeidsmetoder som respekterer etiske verdier, mennesker, miljøet og naturen. Samfunnsansvar er en integrert del av Culina innen tre fokusområder:

  • MATSIKKERHET 
  • MILJØ 
  • ETISK HANDEL 

LES MER OM SAMFUNNSANSVAR I CULINA
Våre etiske retningslinjer. Last ned etiske retningslinjer...
Årsrapport Etisk handel Last ned årsrapporten
Medlemsbevis Initiativ for Etisk Handel. Last ned medlemsbevis...
Medlemsbevis GrøntPunkt. Last ned medlemsbevis..
Medlemsbevis Renas. Last ned medlemsbevis...
ISO 14001-sertifikat for miljøstyring. Last ned ISO-sertifikat...
ISO 9001-sertifikat for kvalitetsstyring. Last ned ISO-sertifikat... 

Kvalitet og miljøstyring

Culina hovedkontor (Enor as) har bygget opp kjedens kvalitets- og miljøstyringssystem, som omfatter levering av storkjøkkenutstyr med forretningsprosessene:
- Varekolleksjon - Innkjøp  - Lagerhold  - Plukking og pakking  - Markedsføring  - Transport (bortsatt prosess)  

Styringssystemene følger kravene i ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø). Det betyr at vi har dokumentasjon på vårt kvalitets- og miljøarbeid og at vi internt har på plass rutiner for stadig å bli bedre. De viktigste sjekkpunktene er:
- Vi følger lovens krav til produkter og drift
- Vi setter oss egne kvalitetsmål - og dokumenterer at vi når dem
- Vi setter prestasjonsmål for alle avdelinger
- Vi følger lovens miljøkrav
- Vi setter oss egne miljømål – og dokumenterer at vi når dem
- Vi måler kundetilfredshet – og følger opp tilbakemeldinger
- Vi driver kontinuerlig forbedring av arbeidsprosesser
- Vi gjør forebyggende tiltak for å unngå at feil oppstår
- Vi gjør korrigerende tiltak når det oppstår feil 

Les mer > Hva er kvalitetsstyring ISO 9001          Les mer > Hva er miljøstyring ISO 14001

Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside som innhenter statistikk, slik at vi hele tiden kan forbedre din brukeropplevelse når du besøker culina.no. Les mer...